Just nu söker vi

Materialingenjör/Provning

Har du ett stort intresse för egenskaper hos olika material? Vill du vara med och utveckla framtidens materialtekniska lösningar och ansvara för vår nya testanläggning? Vi söker Dig som letar efter en ny utmaning i Din karriär och erbjuder Dig ett intressant arbete i ett stabilt och växande bolag som ser sin viktigaste resurs i kompetenta medarbetare.

Läs mer om tjänsten

Utvecklingsingenjör

Är du en innovativ ingenjör som vill jobba i ett bolag med starkt fokus på utveckling? Vi befinner oss i en expansiv utvecklingsfas och söker Dig som vill ta nästa steg i Din karriär och utvecklas tillsammans med oss.

Läs mer om tjänsten

Automationsingenjör

Vill du jobba med morgondagens lösningar inom digitalisering och industriautomation? Vi befinner oss i en expansiv utvecklingsfas och söker nu en framtidsorienterad Automationsingenjör.

Läs mer om tjänsten

Underhållstekniker

Vill du vara med i teamet som underhåller, förebygger och förbättrar vår toppmoderna produktionsanläggning? Då är Svensk Presshärdning rätt företag för dig. Vi befinner oss i en expansiv utvecklingsfas och behöver förstärka organisationen med en engagerad Underhållstekniker.

Läs mer om tjänsten

Produktionstekniker

Vill du arbeta med produktionsteknik i en toppmodern tillverkning? Då är Svensk Presshärdning rätt företag för dig. Vi befinner oss i en expansiv utvecklingsfas och behöver förstärka organisationen med en driven och idérik Produktionstekniker.

Läs mer om tjänsten

Skicka in en spontanansökan

Vi söker kontinuerligt nya duktiga medarbetare. Skicka gärna en spontanansökan till dan.somlin@sph.se

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vi söker alltid nya duktiga medarbetare med rätt inställning och viljan att utvecklas i en framåtriktad miljö. Inte sällan utlyser vi tjänster som kräver specifika kvalifikationer men även när vi inte gör det uppmanar vid dig att skicka in en spontanansökan. Är du av rätta virket och intresserad av att jobba hos oss så är vi intresserad av att träffa dig.

Gör karriär i livskvalitet

SPH ligger vackert intill sjön Såduggen i Överum. Tänk dig ett boende i vackra Småland – alltid nära till naturen och havet, långt från trängsel och bilköer. Vill du inte bo i lugna Överum ligger den vackra tätorten Gamleby bara en mil bort. Och kör du ytterligare en liten bit kommer du till Västervik – Ostkustens pärla och den perfekta skärgårdsstaden för dig som söker kombinationen av aktiviteter och harmoni.